beachhouse-soute-harro-review

We hebben werkelijk genoten van dit vakantiehuis. Het is erg modern en smaakvol ingericht. Ook de locatie is ideaal! Na een wandeling door het bos en een korte klim over de duin (waar je een fantastisch uitzicht over de zee voor terugkrijgt!) ben je op het strand. Daarnaast heeft het huisje een terras waar je lekker samen kunt ontspannen. Ook een dagje uit naar bijvoorbeeld de middeleeuwse stad Middelburg is een aanrader. En uiteraard ‘s-avonds eten van de barbecue!

Harro Koevoets

Een heerlijk huis, van alle gemakken voorzien en bijzonder stijlvol ingericht, op een rustig park vlakbij Zoutelande. Het strand is op loopafstand en in het strandcafe wordt een heerlijk glaasje bier geschonken. Met Vlissingen, West Kapelle en Domburg vlakbij is er ook veel te zien en te beleven. Kortom, een heerlijke plek om te ontspannen en een heerlijk vakantiegevoel te beleven.

Hans Beerens

Wij hebben weer een heerlijke week gehad in jullie mooie huis! We hebben 1 regenbui gehad, maar dan is het zeker geen straf om binnen te zitten. Wat een fantastisch huis is het toch, aan elk detail is gedacht. Het blijft ook ons plekje en we verheugen ons alweer op de volgende keer

Marcel en Enny